Hoera, Jannderlust is online!

Welkom op Jannderlust! Al zo'n anderhalf jaar ben ik (Janneke, 24 jaar en woonachtig in de omgeving van Leiden) in mijn hoofd bezig met het hebben van mijn eigen website.

Een half jaar geleden kwam deze 'droom' uit en begon ik met schrijven over mijn kaakoperatie op www.jannekeet.nl. Dit volhouden lukte niet echt.. want ik had niet wekelijks iets om over te schrijven én ik had steeds ruzie met WordPress. Daarnaast kreeg ik vrij snel daarna een nieuwe baan (40 uur per week) én ging ik in oktober ook nog 'even' zeven weken op reis.

 

Toch bleef het hebben van een eigen blog in mijn achterhoofd hangen en besloot ik tijdens mijn reis dat ik er nu écht eens goed voor moest gaan. Eind november kwam ik terug van een reis uit Australië en Nieuw-Zeeland en begon ik met het opschrijven van allerlei ideeën voor mijn blog.

 

Een website werd in elkaar geknutseld (lang leve Jimdo!) en ik liet een heus logo ontwikkelen (lang leve Daniel van DNA-graphics!)


En nu is het dus 1 februari 2016 en staat mijn eerste blogpost live! Omdat ik naast mijn baan vaak ook erg druk ben met van alles en nog wat, wil ik zo'n 2 á 3 keer per week een blog plaatsen. Dus kom zeker een paar keer per week eens langs ;-)

 

Liefs,

 

 

Janneke