· 

Nieuw leven

Hé, wat leuk dat je er bent! Mijn blog hangt al een paar jaar in de lucht, maar mijn laatste blog is zo'n anderhalf jaar oud. Schandalig, ik weet het. Een van mijn goede voornemens? Yes, je raadt het al! Jannderlust nieuw leven in blazen. Komt 'ie!

Letterlijk

Het is inmiddels 2019. En 'nieuw leven inblazen' is op een andere manier ook heel letterlijk, want eind november op 20 november zijn we de trotse ouders geworden van een prachtige zoon, genaamd Lex. Ik ben niet van plan een typische mama blogger te worden, want we hebben besloten L. niet herkenbaar op sociale media in beeld te brengen. Hierover later meer!

 

Nu ik nog verlof heb, loopt mijn hoofd over met leuke ideeën voor blogs. Mijn grootste uitdaging hier in? Blijven schrijven en daadwerkelijk posten. Het is dat jullie niet kunnen zien hoeveel blogs ik nog op de status concept heb staan uit 2016 en 2017. Ik begin vaak aan een blog, en maak het dan niet af. Dus laat ik dat nu gewoon eens gaan doen.

 

Ik ga alle ideeën op mijn gemak uitwerken en probeer zo'n twee keer week een blog te posten. Dat moet in mijn verlof niet zo'n probleem zijn, maar eind februari ga ik weer aan het werk en dan is mijn vrije tijd iets schaarser. Geen excuus, want genoeg bloggers die dit ook kunnen en huishoudens runnen met meer dan een kindje. Dus ik kan dit ook!

 

Instagram

In de tussentijd ben ik vrij actief op Instagram en ben je uiteraard welkom om me daar te volgen: @jannekenijssen 

 

Fijne week, en tot snel!

 

Liefs, 

 

Janneke

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0