· 

Jannderweekend #1

In principe heb ik al 13 weken alle dagen weekend, maar omdat ik nu en straks als ik weer werk niet elke dag foto's maak leek het me leuk om weer te beginnen met Jannderweekend. Een overzicht van mijn weekend met wat foto's. Kijk en lees je mee?

Vrijdag

De vrijdag wordt straks mijn 'mama-dag'. Heel fijn, want 1. altijd lang weekend en 2. op de vrijdagen zijn zowel m'n moeder, als vader en zijn vriendin altijd vrij. Super leuk, want ik ben afhankelijk van het o.v. deze dag dus dan komen zij vaak deze kant op. Afgelopen vrijdag waren papa en zijn vrouw hier. Voor zij kwamen had ik heel vroeg al een van de mama's op bezoek uit het clubje, haha! Allebei kleine baby's, dus om kwart voor 9 aan een kop thee kan dan prima. Daarna ben ik even met haar meegelopen en vanaf daar nog een rondje door de buurt. Ik wilde een koffertje met boekjes ophalen bij de bibliotheek, maar daar aangekomen bleek dat 'ie pas om 13.30 uur open zou gaan. Volgende week maar weer even langs.

 

Rond de middag waren papa en A. hier. We zijn gezellig gaan lunchen en hebben nog wat boodschappen gedaan. Lex had uiteraard precies honger toen wij gingen lunchen, maar opa en oma vonden het helemaal niet erg om met hem rond te wandelen. Even als de mensen die ook aan het lunchen waren, want meneer had alle aandacht haha. Rond half 4 waren we weer thuis en ging de visite terug naar Brabant. Blij te horen dat ze om 17.00 uur weer thuis waren, want dit is het enige nadeel van vrijdagmiddag weer terug rijden: files.  Ik heb verder die middag nog een blog kunnen schrijven over een heel gave samenwerking; mocht je me op Instagram volgen dan heb je vast gezien waar ik het over heb. Nu ben ik alleen een beetje dom geweest en iets vergeten bij het artikel te bestellen, waardoor ik nog geen goede foto's kan maken. Ik hoop eind volgende week dat het artikel online staat. 

 

 

's Avonds had ik een afscheidsetentje met collega's. Mijn leidinggevende gaat ons helaas verlaten! We zijn gaan eten bij Het Pakhuis in Leiden. Ik had hier al eens eerder niet super gegeten, maar na vrijdag weet ik zeker dat ik hier de komende jaren niet meer heen ga. De bediening was een drama en het eten maar matig. Kregen verkeerde dingen aan de tafel; incomplete gerechten en uiteindelijk bleek dat we te veel hadden betaald. Het was gelukkig wel super gezellig, veel gelachen en aan het einde een beetje verdrietig. Zo lief, want we kregen allemaal een kaart met een persoonlijke tekst mee en een overlevingspakket - lees deo, haar elastiekjes, tampons etc. -  voor op kantoor met allemaal typische vrouwendingen. Hard nodig in een team met alleen maar vrouwen.

 

Zaterdag

Ik ben sinds 3 weken weer aan het sporten. Yes! Had het zo gemist. Ik bootcamp bij Mom In Balance in Leiden om 'back in shape' te komen. Allemaal vrouwen die ook in een periode van 1,5 - 6 maanden geleden zijn bevallen. We sporten, maar uiteraard wordt er ook veel gekletst. Je raadt het al: over baby's, bevallingen, poepluiers etc. 

 

 

Ik was om kwart over 11 weer thuis na een intensieve les en toen na een snelle douche alles bij elkaar geraapt om naar Steenbergen te gaan. We gingen voor het eerst weer een middag/avond samen weg en mijn ouders hebben op L. gepast. We hebben gewinkeld in Bergen op Zoom en zijn uiteten geweest bij het Ministerie van Eten en Drinken. Genieten met de hoofdletter G, en stiekem ook veel gekletst over onze geweldige baby offcourse. 

Bovenstaande foto maakte B. van mij samen met ??? Ik heb geen idee. Zij en haar man zaten een tafel verderop en hij maakte een foto van haar. Dus ik vroeg "Willen jullie anders een foto samen?". Hij proteseerde, en zij wilde wel. "Mijn vriend wil ook nooit op de foto", zei ik. Stond de dame op en kwam onze kant op gelopen "Nou, dan gaan wij toch samen op de foto!". En zo sta ik dus gezellig op de foto met een wildvreemde. Haha, ik hou écht van dat soort spontane momenten. 

 

Later deze week volgt er een blog over het restaurant! Het was namelijk zo goed, dat ik er graag een blog over schrijf. 

 

Zondag

Die zwangerschapsdementie waar iedereen het over had, nou die blijft dus hé!? Zaterdagavond appte collega/vriendin A. wat mijn adres ook alweer was, want ze zou vandaag op kraamvisite komen. Oeps. Helemaal vergeten op te schrijven. En toen had ik dus een overlappende dubbele afspraak. B. ging namelijk tennissen met zijn broer en ik zou meegaan naar mijn schoonzus en neefje en nichtje (waar Lex maar drie maanden mee scheelt, super leuk!) om even te kletsen en thee te drinken. Gelukkig kon de kraamvisite ietsje later komen.

 

Fijne ochtend met lieve mensen, toch wel handig een baby die elke keer zo vroeg wakker is. Zo kun je best veel doen in een ochtendje, haha. 

 

Lex heeft nog behoorlijk last van krampjes, dus nadat A. weg was heb ik hem in de wagen gelegd en zijn we ondanks de regen toch even gaan wandelen. Terug thuis lag hij heerlijk te slapen en heb ik gepoetst en opgeruimd. B. was een vriend helpen met een kast sjouwen en ging daarna dé klassieker kijken. Was een beetje bang dat hij poepie chagrijnig thuis zou komen, maar dat viel alles mee. 6-2... au au au. Had Lex inog wel zijn afschuwelijke Ajax-romper (sorry oma A.) aangetrokken, maar dat heeft niks geholpen. Nu ben ik blogjes aan het typen, tv aan het kijken en ondertussen ook nog een was aan het weg vouwen. 

 

Al met al een super fijn weekend gehad bomvol met leuke dingen. Volgend weekend zijn vrijdag mama en mijn oma hier, zaterdag sporten en verder nog geen plannen en zondag krijgen we de laatste kraamvisite. 

 

Ik hoop dat jullie allemaal een goed weekend hebben gehad, als je het leuk vindt kun je een reactie achterlaten. Vind ik in ieder geval wel heel leuk!

 

Fijne week en veel liefs,

 

Janneke

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ilse (woensdag, 30 januari 2019 21:45)

    Lekker bezig Jans. Soms herkenbaar en daardoor grappig om te lezen! Ga lekker zo door zou ik zeggen :)