· 

Wereldkaart op canvas

"Weet je wat jullie moeten doen! Een mooie wereldkaart boven de bank hangen", zei mijn moeder een kleine maand geleden. Toeval of niet, maar een paar dagen later ontving ik een mail van Wereldkaarten.nl of ik misschien een wereldkaart wilde reviewen? Heb nog even gezocht naar verborgen camera's in huis, maar niet gevonden en uiteraard volmondig 'ja' gezegd op dit te gekke aanbod.

 

We wonen nu een klein half jaar in ons nieuwe huis, en op 't stucwerk na zijn onze muren nog hartstikke kaal. Niks mis mee naar mijn idee, maar mijn moeder en oma - laatstgenoemde vindt het ook echt niet kunnen dat we nog peertjes hebben hangen - hadden zoiets van waarom hangen jullie niks aan de muur. Toen mama opperde over een wereldkaart boven de bank beaamde ik dat we dit ook wel heel tof zouden vinden, ook gezien reizen een grote hobby van ons is.

 

Help! De keuze is reuze

En toen kwam dus het mailtje van Wereldkaarten.nl bizar toch? Ik heb eerst zelf rondgekeken op hun website en daarna Bjorn gevraagd of hij ook wilde kijken. Samen selecteerden we onze favorieten, en streepten een voor een af welke het niet zou gaan worden. Gelukkig hebben we vaak dezelfde smaak qua interieur, maar als je dit niet hebt; succes! Want echt ze hebben zo veel mooie exemplaren.

 

Zo, hups. Klik! Gekozen. In het winkelmandje en al snel volgde de bevestiging dat we onze wereldkaart binnen 5 werkdagen zouden ontvangen. Een dag voor ontvangst keurig een mail dat hij de volgende dag bezorgd zou worden en woensdag kwam 'ie inderdaad binnen. Ik was op dat moment niet thuis, maar gelukkig waren de buren er wel en kon ik hem daar 's avonds oppikken. 

 

 

Verschillende materialen

Ik heb keurig gewacht tot B. ook thuis was, zodat we hem samen konden uitpakken. "Wauw!" Je weet wel dat 120x80 groot is, maar hij is ook écht heel groot. Ik mocht een wereldkaart op canvas uitzoeken, maar je kunt op de site ook kiezen voor een kaart op hout, aluminium of glas. En zelfs op speciaal 'tuinposter' materiaal, zodat je 'm in de tuin kunt houden. 

 

We zijn zoals je hierboven ook wel leest, heel blij met de mooie wereldkaart op canvas. We hebben nog even getwijfeld of 'ie boven ons bed zou komen, of boven de bank, maar boven de bank komt hij het mooist tot zijn recht. Kleine tip: mocht je nu ook een wereldkaart bestellen vergeet dan niet om een ophangsysteem bij te bestellen. Dit is kosteloos, maar moet je doen bij het afrekenen (dit was ik vergeten, ha!)

 

Samenwerking

Ik wil Leo van Wereldkaarten.nl bedanken voor deze leuke samenwerking. Ze zijn onderdeel van Fotocadeau en het Belgische Canvascompany. Je kunt hier ook eigen foto's op canvas laten bedrukken. 

 

Bedankt voor het lezen! 

 

Liefs,

 

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 17
 • #1

  henk (dinsdag, 05 februari 2019 08:41)

  mooie wereldkaarten, en eens niet van die saaie standaardkaarten

 • #2

  nicole orriens (dinsdag, 05 februari 2019 09:12)

  Ik vind het een hele mooie wereldkaart. Hij staat prachtig aan je muur. Leuk dat je moeder zo'n vooruitziende blik had : )

 • #3

  Melissa (dinsdag, 05 februari 2019 13:05)

  Ik zie ze steeds vaker voorbij komen vind ze echt prachtig eruit zien.

 • #4

  ingrid (dinsdag, 05 februari 2019 13:12)

  wauw deze heeft echt prachtige kleuren zeg. staat heel mooi

 • #5

  Jouvence.nl (dinsdag, 05 februari 2019 16:59)

  Je hebt een erg mooie wereldkaart op canvas uitgekozen!

 • #6

  Sanne (dinsdag, 05 februari 2019 18:18)

  Mooie canvas heb je uitgezocht :) Maakt vast veel verschil in de woonkamer zo'n eyecatcher.

 • #7

  Mama (dinsdag, 05 februari 2019 19:33)

  Soms zie ik t best goed toch.
  Echt schitterend..prachtige kleuren

 • #8

  Anjuli (dinsdag, 05 februari 2019 19:51)

  Heel leuke wereldkaart! Past precies goed!

 • #9

  Rory (dinsdag, 05 februari 2019 20:01)

  Staat heel mooi boven de bank! Ik heb ook eenzelfde aanbod gehad, alleen in ons geval zijn onze muren al best 'vol'. We hebben nu eenmaal veel schilderijen hangen. In de loop der jaren verzameld en gekregen van mijn man's vader voor onze verjaardagen. We zijn daar zo blij mee dat ik niet iets van de muur af wilde halen voor een wereldkaart. Ik had nog wel gekeken naar de variant voor kinderen (ook zo schattig) maar ook bij ons meisje in de kamer was er eigenlijk geen ruimte. Jammer. Maar bij jullie staat ie heel mooi!

 • #10

  Sandra (dinsdag, 05 februari 2019 20:48)

  Mijn dochter heeft net dezelfde wereldkaart gekregen!

 • #11

  Laura | I scream beauty (woensdag, 06 februari 2019 07:08)

  Wat een mooi exemplaar hebben jullie uitgezocht!

 • #12

  Henk (woensdag, 06 februari 2019 12:33)

  Als heb in de woonkamer nog een oude schoolwereldkaart hangen, maar dit is zeker een mooi alternatief.

 • #13

  Linda (woensdag, 06 februari 2019)

  Leuk! Zelf ook eens met hen samengewerkt. Ik koos voor een werelddierenkaart schoolplaat. Zie https://thathomepage.com/de-wereld-aan-je-voeten-eh-muur/

 • #14

  Janet (woensdag, 06 februari 2019 19:02)

  Ah heerlijk! Ik heb zelf ook een wereldkaart van deze website en ben er ook ontzettend blij mee. Wat heb je een gave uitgezocht, heel mooi!

 • #15

  Jessie (woensdag, 06 februari 2019 23:36)

  Ik ben geen interieurstylist en ben een slechte in kiezen wat past en wat niet, maar daar heb jij blijkbaar geen last van. Tof geheel!

 • #16

  dhiniNL (donderdag, 07 februari 2019 23:17)

  Wat prachtig wereldkaart heb je gekozen. Hier hangt er een ook. Heel erg blij mee

 • #17

  Saskia / iliveformydreams.com (zaterdag, 09 februari 2019 11:29)

  Mooi hoor, zo'n fijne wereldkaart!