Persoonlijk

Persoonlijk · 11. februari 2019
Het is maandag! Ik kijk terug op een onwijs leuk weekend. Gelukkig, want even was het spannend of al onze leuke plannen wel door zouden gaan...

Persoonlijk · 05. februari 2019
"Weet je wat jullie moeten doen! Een mooie wereldkaart boven de bank hangen", zei mijn moeder een kleine maand geleden. Toeval of niet, maar een paar dagen later ontving ik een mail van Wereldkaarten.nl of ik misschien een wereldkaart wilde reviewen? Heb nog even gezocht naar verborgen camera's in huis, maar niet gevonden en uiteraard volmondig 'ja' gezegd op dit te gekke aanbod. We wonen nu een klein half jaar in ons nieuwe huis, en op 't stucwerk na zijn onze muren nog hartstikke kaal. Niks...

Persoonlijk · 02. februari 2019
Het voelt nog als gisteren, maar oud en nieuw is alweer meer dan een maand geleden. Februari is begonnen. Deze maand ga ik weer beginnen met werken na mijn verlof en gaan we voor het eerst een nachtje weg met z'n drieën. Ik blik nog gauw terug op januari.

Persoonlijk · 30. januari 2019
Uiteten in Bergen op Zoom. Leuke plekken als De Berk en 't Zusje zaten al vol en dus deed ik een oproep op Instagram aan bekenden: waar moeten we gaan eten? Een aantal gaven de tip om naar het Ministerie van Eten en Drinken te gaan. Dat deden we!

Persoonlijk · 27. januari 2019
In principe heb ik al 13 weken alle dagen weekend, maar omdat ik nu en straks als ik weer werk niet elke dag foto's maak leek het me leuk om weer te beginnen met Jannderweekend. Een overzicht van mijn weekend met wat foto's. Kijk en lees je mee?

Persoonlijk · 22. januari 2019
We zijn vandaag drie weken onderweg in 2019. Elkaar 'Gelukkig Nieuwjaar' wensen is alweer een no-go en alle Kerstmeuk staat weer op zolder. Toch wil ik graag delen hoe mijn 2019 er hopelijk uit gaat zien. Doelen, dromen, wensen. Pak een kopje thee, en lees lekker mee! PS: Happy New Year ;-)

Persoonlijk · 13. januari 2019
Hé, wat leuk dat je er bent! Mijn blog hangt al een paar jaar in de lucht, maar mijn laatste blog is zo'n anderhalf jaar oud. Schandalig, ik weet het. Een van mijn goede voornemens? Yes, je raadt het al! Jannderlust nieuw leven in blazen. Komt 'ie!

Steenbergen
Persoonlijk · 24. maart 2016
Want daar brandt nog licht! ;-) Ik ben geboren en getogen in het Brabantse stad(je) Steenbergen. (Ja, dat gehucht dat de laatste tijd nogal negatief in het nieuws is geweest met betrekking tot betogingen tegen een AZC.) Maar dat terzijde! Ik woon al vijf jaar niet meer in Brabant, maar je kan het meisje wel uit Brabant halen.. maar Brabant nooit uit het meisje. Hier mijn top 5 waar ik ‘Brabant’ mee associeer.

Persoonlijk · 16. februari 2016
Fotograferen is één van mijn favoriete bezigheden. De ene keer vind ik mezelf echt best wel goede foto's maken, en de andere keer baal ik achteraf van de foto's die ik heb gemaakt. Had ik toch niet beter daarop kunnen inzoomen? Het licht ziet er niet uit! Of zijn nu serieus al die foto's een beetje vaag?

Persoonlijk · 14. februari 2016
We willen weg uit Nederland. Nee, niet naar Frankrijk waar onze families en vrienden in de zomer makkelijk met de auto naartoe kunnen komen rijden, maar naar – je raadt het vast al – Australië. Een vliegreis van minimaal 20 uur (AMS – SYD) en een flinke jetlag verder..