Reizen

Reizen · 14. juni 2017
Vergeet Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en noem maar op. Mechelen - op slechts 25km bij Antwerpen vandaan - is the place to be voor een citytrip dicht bij huis. Ik had al veel goeds over deze stad gehoord, maar afgelopen weekend heeft ze al mijn verwachtingen overtroffen. Lees je mee waarom ook jij deze stad op je travelbucketlist moet zetten?

Reizen · 18. augustus 2016
Heel onverwachts mocht ik twee weken terug mee met het Bloggersevent Waddenzee Werelderfgoed. Ik reageerde op een berichtje op Twitter en nog geen twee uur later was ik onderweg naar Harlingen (ja, de stad van Piet Paulusma!) of all places. We gingen niet - zoals bijna iedereen dat doet - gelijk richting één van de eilanden, maar brachten eerst wat tijd door in de havenstad. En ik kan vast verklappen: dat was veel leuker dan ik had verwacht!

Old Town Dubrovnik
Reizen · 12. augustus 2016
De eerste paar dagen van onze zomervakantie afgelopen juni brachten we door in de Kroatische plaats Dubrovnik. Deze stad is zó leuk dat ik er graag nog een apart blogje over schrijf.

Kampeervlot De Heen
Reizen · 23. juli 2016
De Heen als vakantiebestemming? Wat kan daar nou zo leuk aan zijn? Dat was zo ongeveer de eerste gedachte die ik had toen mijn vader me vroeg om een weekend naar De Heen te gaan om een verhaal te schrijven voor de Steenbergse Courant. Vijf jaar geleden liet ik het Brabantse land achter me, en hoewel ik elke maand wel een keer in Steenbergen ben, zou ik niet zomaar een vakantie boeken naar deze omgeving. Benieuwd of ik daar nu anders over denk? Lees dan snel verder!

Reizen · 30. juni 2016
Nog geen week geleden - nu ik dit blogje schrijf tenminste! - genoten we van onze laatste avond in het mooie Kroatië. Heerlijk buiten op een terrasje, genietend van een van de lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. Zo'n laatste avond leent zich altijd goed om de reis nog eens door te nemen. Waar zijn we ook alweer allemaal geweest en wat vonden we 't allerleukst? En, wat minder? Met natuurlijk tips voor jou om je eigen (mini)roadtrip door Kroatië samen te stellen!

andsotheadventurebegins
Reizen · 18. mei 2016
Herinner je je die scene van Harry Potter met die grote spinnen? Ik dacht even dat ik in die scene was beland..Wie kent ze niet? De minder leuke reismomenten: ziek zijn, iets breken of een helse overnachting. Reizen is écht niet altijd rozengeur en maneschijn. Gelukkig heb ik meer leuke, dan minder leuke reismomenten, maar toch leek het me leuk om een aantal van die mindere momenten vandaag met jullie te delen.

Reizen · 16. mei 2016
Je hebt van die blogs waar elke week wel iets leuks te lezen/zien valt. Zo ook op de blog van Marcella Molenaar. Ik verwees al eerder naar haar website en dat doe ik vandaag weer. Ze heeft namelijk een oude 'tag' terug het leven ingeroepen en wel de 'Capture the Color-tag'. Dit was in 2013 een wedstrijd waarbij je foto's plaatst waarin rood, blauw, groen, geel en wit centraal staan. Super leuk om deze oude tag nieuw leven in te blazen! Kijk je mee?

Jucy Condo Nieuw-Zeeland
Reizen · 09. mei 2016
Vrijheid, vrijheid en nog eens vrijheid. Dat is wat wij afgelopen oktober en november ervoeren toen we met Lucy onze Jucy camper door Nieuw-Zeeland reisden. Ik vertel je graag waarom wij er voor hebben gekozen om met een camper te reizen. En geef wat handige tips!

Hector dolphin Kaikoura
Reizen · 26. april 2016
Een van de hoogtepunten tijdens onze reis door Nieuw-Zeeland afgelopen november was voor mij zwemmen met dolfijnen. Benieuwd hoe dat ging en waar we dat deden? Lees dan snel verder.

Clermont-Ferrand streets
Reizen · 04. april 2016
Fotograferen is één van de dingen die het liefst doe. Zowel met mijn Canon spiegelreflexcamera, als met m'n mobiele telefoon maak ik als het even kan, overal foto's. Toen ik bij Marcella van Marcellamolenaar deze tag voorbij zag komen, hoefde ik dus niet lang na te denken: deze tag ga ik ook invullen! De Reisfotografie - tag is bedacht door Jenny van Ikreis.

Meer weergeven